Navigatie

Een nette stropdas met frisse print vindt je bij Koning Stropdas!

Of je nu op zoek bent naar een stropdas met strepen of ruiten, zwart/wit of gekleurd, bij Koning Stropdas zijn we van alle markten thuis. Zo hebben wij een divers aanbod aan gestreepte stropdassen voor zakelijk of casual gebruik alsmede een collectie frisse gekleurde stropdassen met print/motief voor luchtige gelegenheden. De beste deals vind je bij Koning Stropdas, bestel dus vandaag nog!

 • Skinny Stropdas Rood Geruit 'Klassiek'
  Skinny Stropdas Rood Geruit 'Klassiek'

  De rode stropdas met klassieke ruiten is echt zo'n stropdas die iedereen op de plank moet hebben liggen. Door zijn tijdloze uitstraling is deze goed te combineren met meerdere outfits.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart/Rood Gestreept
  Skinny Stropdas Zwart/Rood Gestreept

  Met zijn strakke strepen is de zwart/rood gestreepte stropdas een echte blikvanger. Netjes afgewerkt, en met een frisse kleur rood wordt het zwart goed gebroken.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Gestreept 'België'
  Skinny Stropdas Gestreept 'België'

  Een mooi gestreepte stropdas in de kleuren van de Belgische vlag. Geschikt voor nationale feestdagen, voetbalwedstrijden etc. Netjes afgewerkt en voor een net prijsje!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Bruin Geruit 'Klassiek'
  Skinny Stropdas Bruin Geruit 'Klassiek'

  De moeder van alle stropdassen is toch wel de bruine klassiek geruite stropdas. Deze das geeft met zijn lichtbruine kleur een frisse uitstraling. Netjes afgewerkt met zwarte ruiten en een donkerbruine streep.∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Roze geruit 'Klassiek'
  Skinny Stropdas Roze geruit 'Klassiek'

  Een klassieke stropdas met een modern tintje. Dat is de beste manier om deze frisse roze stropdas te omschrijven. Netjes afgewerkt met witte en zwarte elementen!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Gestreept 'Regenboog'
  Skinny Stropdas Gestreept 'Regenboog'

  Een mooi afgewerkte stropdas met alle kleuren van de regenboog. Zeker geen formele stropdas maar des te meer geschikt voor luchtige omstandigheden als feestjes etc.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart/Wit Gestreept
  Skinny Stropdas Zwart/Wit Gestreept

  De basis stropdas onder de gestreepte stropdassen. Netjes en strak, dat is de zwart/wit gestreepte stropdas! Mooi afgewerkt en tegen een scherpe prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Blauw Geruit 'klassiek'
  Skinny Stropdas Blauw Geruit 'klassiek'

  De blauwe klassieke stropdas is een nette das met luxe uitstraling. Door zijn blauwe kleur erg neutraal, maar opvallend door de zwarte ruiten en strepen. Netjes afgewerkt!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart/Roze Gestreept
  Skinny Stropdas Zwart/Roze Gestreept

  Een interessante variant op de gestreepte stropdas. De zwarte strepen worden afgewisseld door roze strepen wat zorgt voor een frisse look. Netjes afgewerkt en voor een net prijsje!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart/Wit Geruit
  Skinny Stropdas Zwart/Wit Geruit

  Een strakke stropdas met zwart/wit geruit patroon. Deze stropdas mag met recht een klassieker worden genoemd. Mooie diagonale ruiten wisselen elkaar af over een lengte van 142 cm. netjes afgewert en tegen een mooie prijs!

  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Pied De Poule
  Skinny Stropdas Pied De Poule

  De stropdas pied de poule beschikt over een zeer uniek patroon. Vanwege zijn neutrale kleuren is deze bovendien goed te combineren met diverse kledingstijlen. De beste deal bij Koning Stropdas!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Wit Met Zwarte Stippen
  Skinny Stropdas Wit Met Zwarte Stippen

  Een frisse witte stropdas, afgewerkt met zwarte stippen. Het wit in deze das zorgt voor een frisse uitstraling, de zwarte stippen geven het geheel een mooie dynamiek. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart Met Witte Stippen
  Skinny Stropdas Zwart Met Witte Stippen

  De zwarte stropdas met stippen is een fraaie strakke stropdas. Om het geheel een wat luchtigere uitstraling te geven is deze voorzien van witte stippen. Een mooi afgewerkte stropdas voor een schappelijke prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Blauw/Wit Gestreept 'Fine'
  Skinny Stropdas Blauw/Wit Gestreept 'Fine'

  De blauwe stropdas met witte strepen is een absolute parel in de collectie van Koning Stropdas. De das is van zeer hoge kwaliteit en te combineren met veel en uitlopende kledingstijlen. Dit alles voor een nette prijs!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Rood/Wit Gestreept 'Fine'
  Skinny Stropdas Rood/Wit Gestreept 'Fine'

  De rode stropdas met witte strepen is een stropdas van hoge kwaliteit. Erg opvallend vanwege zijn rode kleur, maar met een frisse uitstraling door de toevoeging van het wit. Goed te combineren met diverse stijlen en tegen een zeer…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart geruit
  Skinny Stropdas Zwart geruit

  deze mooie zwarte stropdas heeft een neutraal karakter. Om het geheel te voorzien van een frisse tint is de stropdas voorzien van witte ruiten. Geschikt voor een donkere outfit.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart Gestreept Fine
  Skinny Stropdas Zwart Gestreept Fine

  Een zeer mooie stropdas van hoge kwaliteit. Door de combinatie van zwart/wit en dunne strepen is dit één van de betere allround stropdassen van dit moment. Netjes afgewerkt en niet duur!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting…

  € 9,95
© 2015 - 2018 Koningstropdas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel