Vind jouw perfecte stropdas in het ruime en diverse assortiment van Koning Stropdas!

Op zoek naar een stropdas voor een bepaalde gelegenheid? In het grote en diverse assortiment van Koning Stropdas vindt je geheid jouw perfecte stropdas. Of het nu is voor zakelijk gebruik, een fout feestje of een bruiloft, bij Koning Stropdas slaag je altijd! Bestel jouw favoriete stropdas vandaag nog en ontdek alle voordelen van koning Stropdas! ✓ Scherpste prijs, ✓ Snelle levering  ✓ Beste service!

per pagina
 • Skinny Stropdas Zwart Effen
  Skinny Stropdas Zwart Effen

  De zwarte skinny stropdas is een nette stropdas tegen een zeer voordelige prijs. Fraai afgewerkt en geschikt op lichte overhemden.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester

  ZWARTE SKINNY…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Poker 'Las Vegas'
  Fun & Feest Stropdas Poker 'Las Vegas'

  Gokje wagen? Met de Las Vegas Poker Stropdas van Koning Stropdas bluf je iedereen van tafel! Geef jezelf de uitstraling van een echte wereldster en je kan met een gerust hart 'all in' gaan. Bestel de Las vegas Poker Stropdas…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Valentijn
  Fun & Feest Stropdas Valentijn

  Weer afgewezen, niemand komen opdagen bij een blind date? Met de Valentijn Stropdas van Koning Stropdas heb je geen excuus meer. Laat Koning Stropdas zorgen voor wat liefde in je leven en bestel de valentijn Stropdas vandaag…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Happy Smiley
  Fun & Feest Stropdas Happy Smiley

  Zingend ga je door de regen met de Happy Smiley Stropdas van Koning Stropdas! Jij zit goed in je vel en dat wil je laten zien. Laat niemand jouw dag verpesten en koop de Happy Smiley Stropdas vandaag nog!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart Met Witte Stippen
  Skinny Stropdas Zwart Met Witte Stippen

  De zwarte stropdas met stippen is een fraaie strakke stropdas. Om het geheel een wat luchtigere uitstraling te geven is deze voorzien van witte stippen. Een mooi afgewerkte stropdas voor een schappelijke prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Wiet 'Cannabis'
  Fun & Feest Stropdas Wiet 'Cannabis'

  Speciaal voor alle mensen met een voorliefde voor de meest gewilde plant van de wereld is hier de Wiet Stropdas van Koning Stropdas. Niks geen gedoogbeleid, de Wiet Stropdas mag overal LEGAAL gedragen worden. Dus verruim je…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Grijs Effen
  Skinny Stropdas Grijs Effen

  De grijze skinny stropdas is een fraai afgewerkte stopdas en kan vanwege zijn neutrale karakter gecombineerd worden met meerdere kledingstijlen.

  ∙ Type : Skinny tie
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester

  GRIJZE…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Bruin Effen
  Skinny Stropdas Bruin Effen

  Met zijn warme uitstraling is de bruine skinny stropdas een absolute blikvanger. Net afgewerkt en geschikt voor een donkere garderobe.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester

  BRUINE SKINNY…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Bruin Geruit 'Klassiek'
  Skinny Stropdas Bruin Geruit 'Klassiek'

  De moeder van alle stropdassen is toch wel de bruine klassiek geruite stropdas. Deze das geeft met zijn lichtbruine kleur een frisse uitstraling. Netjes afgewerkt met zwarte ruiten en een donkerbruine streep.∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Luipaard
  Fun & Feest Stropdas Luipaard

  Je hebt werkpaarden en je hebt sierpaarden. Ben jij echter iemand die het vertikt om van de bank af te komen, ben jij liever lui dan rijk? Dan is de Luipaard Stropdas van Koning Stropdas echt iets voor jou! Bestel hem vandaag nog…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zilver Effen
  Skinny Stropdas Zilver Effen

  De zilveren skinny stropdas is één van de meest diverse stropdassen in de collectie van koning Stropdas. Bovendien geeft de zilveren skinny stropdas je een koninklijke uitstraling voor een royale prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Lichtroze Effen
  Skinny Stropdas Lichtroze Effen

  Met zijn lichte kleur zorgt de lichtroze skinny stropdas voor een frisse uitstraling. Netjes afgewerkt en een prima keuze voor in het voorjaar en de zomer!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Roze geruit 'Klassiek'
  Skinny Stropdas Roze geruit 'Klassiek'

  Een klassieke stropdas met een modern tintje. Dat is de beste manier om deze frisse roze stropdas te omschrijven. Netjes afgewerkt met witte en zwarte elementen!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Roze Effen
  Skinny Stropdas Roze Effen

  Met zijn volle kleur is de roze skinny stropdas een goede allround stropdas die geschikt is voor elke gelegenheid. Netjes afgewerkt en tegen een scherpe prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Donkerroze Effen
  Skinny Stropdas Donkerroze Effen

  De donkerroze skiny stropdas heeft een volle donkere kleur, dit maakt hem zeer geschikt om in de herfst en winter toch fris voor de dag te komen. Fraai afgewerkt en voor een zeer nette prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Oranje Effen
  Skinny Stropdas Oranje Effen

  De oranje stropdas is een must voor elke Nederlander. Geschikt voor elke gelegenheid van zakelijke bijeenkomsten tot een borrel op Koningsdag of een wedstrijd van het Nederlands elftal. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Rood Geruit 'Klassiek'
  Skinny Stropdas Rood Geruit 'Klassiek'

  De rode stropdas met klassieke ruiten is echt zo'n stropdas die iedereen op de plank moet hebben liggen. Door zijn tijdloze uitstraling is deze goed te combineren met meerdere outfits.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting :…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Valentijn Rood 'Love'
  Fun & Feest Stropdas Valentijn Rood 'Love'

  Voor iedereen die wel wat zelfvertrouwen kan gebruiken tijdens een date is hier de Valentijn Stropdas van Koning Stropdas. Deze opvallende rode stropdas met witte hartjes en de tekst 'Love' geeft je behalve zelfvertrouwen ook nog…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Rood Effen
  Skinny Stropdas Rood Effen

  Met zijn frisse uitstraling is de rode skinny stropdas een goede keus voor informele gelegenheden. Netjes afgewerkt en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Rood/Wit Gestreept 'Fine'
  Skinny Stropdas Rood/Wit Gestreept 'Fine'

  De rode stropdas met witte strepen is een stropdas van hoge kwaliteit. Erg opvallend vanwege zijn rode kleur, maar met een frisse uitstraling door de toevoeging van het wit. Goed te combineren met diverse stijlen en tegen een zeer…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Donkerrood Effen
  Skinny Stropdas Donkerrood Effen

  De donkerrode stropdas is vanwege zijn warme uitstraling de perfecte keuze voor bruiloften en familieaangelegenheden. Ook een goede keuze voor kerst! Je koopt hem nu tegen een schappelijke prijs.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Gestreept 'België'
  Skinny Stropdas Gestreept 'België'

  Een mooi gestreepte stropdas in de kleuren van de Belgische vlag. Geschikt voor nationale feestdagen, voetbalwedstrijden etc. Netjes afgewerkt en voor een net prijsje!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Paars Effen
  Skinny Stropdas Paars Effen

  De paarse skinny stropdas is een onopvallende stropdas die je toch voorziet van meer warmte dan bijvoorbeeld een zwarte stropdas. Dit maakt hem zeer geschikt voor zowel formeel als informeel gebruik.

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Blauw/Wit Gestreept 'Fine'
  Skinny Stropdas Blauw/Wit Gestreept 'Fine'

  De blauwe stropdas met witte strepen is een absolute parel in de collectie van Koning Stropdas. De das is van zeer hoge kwaliteit en te combineren met veel en uitlopende kledingstijlen. Dit alles voor een nette prijs!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Donkerblauw Effen
  Skinny Stropdas Donkerblauw Effen

  Deze donkerblauwe stropdas is een warme stropdas die allround gedragen kan worden. Netjes afgewerkt en passend in elke garbedrobe. En dat voor zo'n prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Barney Stinson Ducky Tie
  Fun & Feest Stropdas Barney Stinson Ducky Tie

  |Barney Stinson Ducky Tie|Gedragen en bekendgemaakt door Barney Stinson in de populaire sitcom; How i met your mother, nu in het assortiment van Koning Stropdas. De Barney Stinson Ducky Tie is verreweg de meest populaire stropdas…

  € 12,95
 • Skinny Stropdas Blauw Effen
  Skinny Stropdas Blauw Effen

  Een fraaie blauwe skinny stropdas die zowel formeel als informeel gedragen kan worden. Vanwege zijn neutrale blauwe kleur geschikt om te combineren met diverse kledingstijlen.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Blauw Geruit 'klassiek'
  Skinny Stropdas Blauw Geruit 'klassiek'

  De blauwe klassieke stropdas is een nette das met luxe uitstraling. Door zijn blauwe kleur erg neutraal, maar opvallend door de zwarte ruiten en strepen. Netjes afgewerkt!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Lichtblauw Effen
  Skinny Stropdas Lichtblauw Effen

  De lichtblauwe skinny stropdas is een frisse stropdas die zeer geschikt is voor zomerse dagen. Netjes afgwerkt en te koop voor een schappelijk prijsje!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Champagne Effen
  Skinny Stropdas Champagne Effen

  In tegenstelling tot de meeste lichte stropdassen is de champagne skinny stropdas behalve voor informele aangelegenheden ook zeer geschikt voor formeel gebruik. Daarnaast misstaat hij zeker niet op ouderjaarsavond!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Dollar
  Fun & Feest Stropdas Dollar

  Speciaal voor alle mensen die geen miljonair zijn is er de Dollar Stropdas van Koning Stropdas. Ook zonder gevulde bankrekening kan je er in stijl bij lopen door de Dollar Stropdas vandaag nog online te bestellen!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Lichtgroen Effen
  Skinny Stropdas Lichtgroen Effen

  De lichtgroene skinny stropdas is een perfect voorbeeld van een goede lentestropdas. Met zijn frisse en warme uitstraling ga je perfect mee met de veranderende weersomstandigheden. Netjes afgewerkt en niet duur!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Groen Effen
  Skinny Stropdas Groen Effen

  Een mooie groene skinny stropdas die allround gedragen kan worden. Zowel in de zomer als in de winter geeft deze stropdas je een frisse uitstraling. Netjes afgwerkt en tegen een even nette prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Leger Camouflage
  Fun & Feest Stropdas Leger Camouflage

  Heb jij altijd al in een bos willen staan terwijl niemand zag dat je een stropdas om had? Koning Stropdas biedt je deze kans met de Gecamoufleerde Leger Stropdas. Niemand zal je nog aanzien voor een saaie zakenman zodra jij als…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Gestreept 'Regenboog'
  Skinny Stropdas Gestreept 'Regenboog'

  Een mooi afgewerkte stropdas met alle kleuren van de regenboog. Zeker geen formele stropdas maar des te meer geschikt voor luchtige omstandigheden als feestjes etc.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Verfspetters
  Fun & Feest Stropdas Verfspetters

  Waarom zou je nog moderne kunst bekijken in een museum als je het ook om je nek kan knopen? Met de Verfspetters Stropdas van Koning Stropdas Laat jij aan iedereen je artistieke kant zien. Kijk wel uit dat je niet bij iemand aan de…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Zebra
  Fun & Feest Stropdas Zebra

  Hoor jij er niet echt bij, ben jij altijd het mikpunt van spot? Met de Zebra Stropdas van Koning Stropdas loopt er niemand meer over je heen. Bestel hem vandaag nog en laat aan iedereen zien dat jij op je strepen staat!∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Wit Met Zwarte Stippen
  Skinny Stropdas Wit Met Zwarte Stippen

  Een frisse witte stropdas, afgewerkt met zwarte stippen. Het wit in deze das zorgt voor een frisse uitstraling, de zwarte stippen geven het geheel een mooie dynamiek. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Zwarte Pianotoetsen
  Fun & Feest Stropdas Zwarte Pianotoetsen

  'Sing us a song you're the piano man' het was een wereldhit van Billy Joel. Voor iedereen die altijd al heeft wilen schitteren achter de piano maar simpelweg talent tekort kwam, is er nu de Piano Stropdas van Koning Stropdas. Waan…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Speelkaarten 'Poker'
  Fun & Feest Stropdas Speelkaarten 'Poker'

  Geen geluk aan de pokertafel? Met de Poker Stropdas laat Koning Stropdas je niet in je hemd staan. Bestel de Poker Stropdas vandaag nog en bluf iedereen van tafel voor het spel überhaupt begonnen is!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Muzieknoten Wit
  Fun & Feest Stropdas Muzieknoten Wit

  Ben jij de vrolijke noot van de familie, zing jij op meer plekken dan onder de douche? Dan is de Muziek Stropdas van Koning Stropdas echt iets voor jou. Meld je vandaag nog aan bij je plaatselijke talentenjacht want met de Muziek…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Wit Effen
  Skinny Stropdas Wit Effen

  De witte skinny stropdas is een neutrale stropdas.Dit maakt hem geschikt voor elke gelegenheid. Het feit dat deze stropdas te combineren is met een zeer divers kledingaanbod maakt hem onmisbaar in elke garderobe!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Smiley
  Fun & Feest Stropdas Smiley

  Soms zegt een stropdas meer dan 1000 woorden. Dit geld zeker voor de Smiley Stropdas van Koning Stropdas. Waar je ook bent zul je mensen opvrolijken met je warme uitstraling. Zorg vandaag nog voor een vrolijke stemming door de…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Valentijn Zwart 'Love'
  Fun & Feest Stropdas Valentijn Zwart 'Love'

  'Love is in the air' en met de collectie valentijn stropdassen van Koning Stropdas sta jij je mannetje in stijl! Dit woeste zwarte exemplaar is voorzien van paarse letters een een roze hart om je gevoelige kant te laten zien.…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas UK
  Fun & Feest Stropdas UK

  Groot Brittanië heeft afscheid genomen van de Euopese unie, maar wij niet van de Britten. Wij eren de Britten met de UK stropdas vanwege hun karakteristieke bussen, telefooncellen, taxi's en velen andere dingen die Groot…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Poolballen
  Fun & Feest Stropdas Poolballen

  Zoek jij dat beetje extra geluk aan de pooltafel? Intimideer je tegenstanders al voor het spel begonnen is met de Pool Stropdas van Koning Stropdas. Bestel de Pool Stropdas vandaag nog en speel al je concurentie weg in stijl!

  ∙…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas piraten
  Fun & Feest Stropdas piraten

  Altijd al piraat willen worden? Koning Stropdas geeft je die kans met de stoere Piraten Stropdas. Enter schepen en beroof je slachtoffers in stijl door vandaag nog de Piraten Stropdas van Koning Stropdas te bestellen!∙ Type :…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Muzieknoten Zwart
  Fun & Feest Stropdas Muzieknoten Zwart

  Speciaal voor de vrolijke noot in de familie heeft Koning Stropdas een breed assortiment aan muziekstropdassen. De Zwarte Muziek Stropdas mag daar natuurijk niet in ontbreken. Voorzien van een vrolijk patroon witte muzieknootjes…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Roze Muzieknoten
  Fun & Feest Stropdas Roze Muzieknoten

  Voor de muziekliefhebber die net iets anders wil dan een zwart met witte muziekstropdas heeft Koning Stropdas de vrolijke Roze Muziek Stropdas. Niks strak in formatie, maar laat jezelf gaan als een echte rock 'n roll ster met de…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Pianotoetsen Zwart
  Fun & Feest Stropdas Pianotoetsen Zwart

  Altijd al willen schitteren als pianist maar simpelweg geen talent? Met de Piano Stropdas van Koning Stropdas loop je er bij als een wereldster. Geef jezelf een ego boost en bestel de Zwarte Piano Stropdas vandaag nog!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Gitaren
  Fun & Feest Stropdas Gitaren

  Altijd al een echte Gibson of Fender gitaar willen hebben, maar onbrak het je simpelweg aan de centen? Met de Gitaren Stropdas van Koning Stropdas haal je in één klap alle topmerken in huis. Loop erbij als een muzikale baas en…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Roze Gitaren
  Fun & Feest Stropdas Roze Gitaren

  Echte mannen dragen roze, en wat is er nu nog stoerder dan een stropdas met roze gitaren? Je bent een echte baas die niet bang is zijn gevoelige kant te laten zien met de Roze Gitaren Stropdas van Koning Stropdas. Bestel hem…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas 'Rock & Roll'
  Fun & Feest Stropdas 'Rock & Roll'

  'Sex drugs and Rock'n Roll' het is één van de meest bekende uitspraken uit de jaren 80 en 90, en laten we de alchohol niet vergeten. Als eerbetoon aan deze roemruchte tijd heeft Koning Stropdas de Rock 'n Roll Stropdas. Gun…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Spinnen 'Halloween'
  Fun & Feest Stropdas Spinnen 'Halloween'

  Geliefd door weinig, gehaat door velen. De meeste mensen lopen liever een blokje om bij het zien van een grote spin. Speciaal om andere de stuipen op het lijf te jagen, heeft Koning Stropdas de Spinnen Stropdas in het…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Kruizen 'Halloween'
  Fun & Feest Stropdas Kruizen 'Halloween'

  Een kruis is toch wel het symbool voor mensen die van horror en griezel houden. Speciaal voor deze mensen heeft Koning Stropdas de halloween stropdas met kruizen. Voorzie jezelf van dit statussymbool door de Halloween Stropdas…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Liefhebbende Skeletten
  Fun & Feest Stropdas Liefhebbende Skeletten

  Dat halloween niet alleen maar een tijd is van enge monsters, zombie's en terror clowns bewijst de Halloween Stropdas Liefhebbende Skeletten. Deze skeletten genieten nog dagelijks van de dingen die het leven ooit zo mooi maakten.…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Doodshoofden 'Halloween'
  Fun & Feest Stropdas Doodshoofden 'Halloween'

  Raar en een tikje luguber, dat is de omschrijving van de Doodshoofden Stropdas van Koning Stropdas. Een perfecte match voor halloween dus! Jaag iedereen de stuipen op het lijf in stijl door de Doodshoofden Stropdas vandaag nog…

  € 9,95
 • Uitverkocht!

  Fun & Feest Stropdas Sterren Rood
  Fun & Feest Stropdas Sterren Rood

  Heb jij altijd al willen stralen als een echte ster ? Met de Rode Sterren Stropdas van koning Stropdas loop je in stijl als een echte Hollyood ster. Rijkdom en roem liggen binnen handbereik dus koop de Rode Sterren Stropdas…

  € 9,95
 • Fun & Feest Stropdas Roze Sterren
  Fun & Feest Stropdas Roze Sterren

  Met een uitstraling waar Gerard Joling Nog een puntje aan kan zuigen is hier de Roze Sterren Stropdas van koning Stropdas. Altijd in stijl met glitter en glamour loop jij vol zelfvertrouwen elke feestje plat. Geef jezelf de…

  € 9,95
 • Wollen Stropdas Blauw/Oranje Gestreept
  Wollen Stropdas Blauw/Oranje Gestreept

  De volle oranje en blauwe kleuren geven deze gebreide stropdas een erg warm karakter. Voorzien van frisheid met een subtiele gele streep. Dit alles geeft een net afgewerkt geheel tegen een scherpe prijs!

  ∙ Type : Gebreide…

  € 12,95
 • Wollen Stropdas Blauw/Wit/Rood Gestreept
  Wollen Stropdas Blauw/Wit/Rood Gestreept

  Een mooie stropdas met warme en frisse elementen. Goed te combineren met een donkere garderobe. Netjes afgewerkt en tegen een schappelijke prijs!

  ∙ Type : Gebreide stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Wol

  BLAUWE…

  € 12,95
 • Wollen Stropdas Donkerblauw Gestreept
  Wollen Stropdas Donkerblauw Gestreept

  Deze donkerblauwe stropdas is voorzien van lichte blauwe strepen wat voorziet in de nodige frisheid. Dit ales zorgt voor een goede zakelijke uitstraling. Te gebruiken bij donkere kledingstijlen.

  ∙ Type : Gebreide stropdas
  ∙…

  € 12,95
 • Wollen Stropdas Roze Met Witte Stippen
  Wollen Stropdas Roze Met Witte Stippen

  Een gebreide stropdas met een zomers tintje. Dat is in één zin de roze wollen stropdas. Vanwege zijn lichte kleur goed te combineren met diverse kledingstijlen. netjes afgewerkt en niet duur!

  ∙ Type : Gebreide stropdas
  ∙…

  € 12,95
 • Wollen Stropdas Zwart met Witte Stippen
  Wollen Stropdas Zwart met Witte Stippen

  Om er een luchtig geheel van te maken is deze zwarte gebreide stropdas voorzien van een wit stippenpatroon. Dit maakt deze das tot een stijlvolle das die goed te combineren is met donkere kledingstijlen.

  ∙ Type : Gebreide…

  € 12,95
 • Wollen Stropdas Rood Met Zwart/Witte Strepen
  Wollen Stropdas Rood Met Zwart/Witte Strepen

  Door zijn rode kleur is deze stropdas een zeer opvallende verschijning. De zwart/witte strepen zorgen voor een goede dynamiek. netjes afgewerkt en tegen een schappelijke prijs!

  ∙ Type : Gebreide stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5…

  € 12,95
 • Wollen Stropdas Blauw/Lichtblauw Gestreept
  Wollen Stropdas Blauw/Lichtblauw Gestreept

  Een mooie wollen stropdas met diverse tinten blauw. Afgemaakt met een frisse oranje streep. Goed te combineren met diverse kledingstijlen en netjes afgewerkt.

  ∙ Type : Gebreide stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 12,95
 • Kinderstropdas Geruit Bruin
  Kinderstropdas Geruit Bruin

  Vanwege zijn lichte kleur is deze geruite kinderstropdas goed te combineren met diverse outfits. Om de das om te kunnen doen kan gebruik gemaakt worden van de handige elastieke lus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Multicolor
  Kinderstropdas Geruit Multicolor

  Deze donkerblauwe kinderstropdas is voorzien van ruiten en strepen in diverse kleuren. De das is makkelijk in gebruik vanwege de innovatieve elastieke lus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Rood
  Kinderstropdas Geruit Rood

  Vanwege zijn rode kleur een opvallende kinderstropdas. De zwarte en witte tinten geven deze das veel dynamiek. Makkelijk in gebruik door de elastieke knooplus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Stippen Zwart/Wit
  Kinderstropdas Stippen Zwart/Wit

  Een mooie zwarte kinderstropdas met witte stippen. Voorzien van een handige elastieke lus om de stropdas om te doen.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  ZWARTE…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Gestreept Rood/Blauw
  Kinderstropdas Gestreept Rood/Blauw

  Een echt stijlvolle gestreepte kinderstropdas in de kleuren blauw en rood. Om de stropdas om te doen is deze voorzien van een handige knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Stippen Blauw/Wit
  Kinderstropdas Stippen Blauw/Wit

  Deze kinderstropdas heeft een mooie volle blauwe kleur, afgemaakt met een wit stippepatroon. Voorzien van een handige elastieke knooplus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Grote Stippen Blauw/Wit
  Kinderstropdas Grote Stippen Blauw/Wit

  Deze kinderstropdas is voorzien van een fris wit stippelpatroon op een mooie blauwe achtegrond. Tevens voorzien van een handige elastieke lus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Lichtblauw
  Kinderstropdas Geruit Lichtblauw

  De klassieke stropdas in kinderformaat, voorzien van elastieke lus. Deze lichtblauwe variant is voorzien van zwarte blokken en zwart/witte strepen.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Stippen Rood/Wit
  Kinderstropdas Stippen Rood/Wit

  Een mooie opvallend rode kinderstropdas, voorzien van een fris wit stippenpatroon. Met handige elastieke lus zodat knopen overbodig is!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Zwart/Wit
  Kinderstropdas Geruit Zwart/Wit

  Een mooie zwart/witte kinderstropdas in klassiek ruitjespatroon. De stropdas is tevens voorzien van een handige knooplus. Dit maakt knopen overbodig.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Rood Effen
  Kinderstropdas Rood Effen

  Een fraaie rode effen kinderstropdas voorzien van een makkeijke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  RODE EFFEN KINDERSTROPDAS ONLINE BESTELLEN?∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Roze Effen
  Kinderstropdas Roze Effen

  Door zijn roze kleur is dit een erg frisse effen kinderstropdas. Met handige elastieke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  ROZE EFFEN KINDERSTROPDAS…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Groen Effen
  Kinderstropdas Groen Effen

  De groene effen kinderstropdas heeft een frisse uitstraling en is makkelijk te gebruiken door de handige elastieke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Blauw Effen
  Kinderstropdas Blauw Effen

  Een mooie donkerblauwe effen kinderstropdas. Voor het gemak voorzien van een innovatieve elastieke knooplus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  BLAUWE EFFEN…

  € 9,95
per pagina
© 2015 - 2018 Koningstropdas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel