Vind jouw perfecte stropdas in het ruime en diverse assortiment van Koning Stropdas!

Op zoek naar een stropdas voor een bepaalde gelegenheid? In het grote en diverse assortiment van Koning Stropdas vindt je geheid jouw perfecte stropdas. Of het nu is voor zakelijk gebruik, een fout feestje of een bruiloft, bij Koning Stropdas slaag je altijd! Bestel jouw favoriete stropdas vandaag nog en ontdek alle voordelen van koning Stropdas! ✓ Scherpste prijs, ✓ Snelle levering  ✓ Beste service!

 • Skinny Stropdas Zwart Effen
  Skinny Stropdas Zwart Effen

  De zwarte skinny stropdas is een nette stropdas tegen een zeer voordelige prijs. Fraai afgewerkt en geschikt op lichte overhemden.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester

  ZWARTE SKINNY…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Poker 'Las Vegas'
  Carnaval & Feest Stropdas Poker 'Las Vegas'

  Gokje wagen? Met de Las Vegas Poker Stropdas van Koning Stropdas bluf je iedereen van tafel! Geef jezelf de uitstraling van een echte wereldster en je kan met een gerust hart 'all in' gaan. Bestel de Las vegas Poker Stropdas…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Valentijn
  Carnaval & Feest Stropdas Valentijn

  Weer afgewezen, niemand komen opdagen bij een blind date? Met de Valentijn Stropdas van Koning Stropdas heb je geen excuus meer. Laat Koning Stropdas zorgen voor wat liefde in je leven en bestel de valentijn Stropdas vandaag…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Happy Smiley
  Carnaval & Feest Stropdas Happy Smiley

  Zingend ga je door de regen met de Happy Smiley Stropdas van Koning Stropdas! Jij zit goed in je vel en dat wil je laten zien. Laat niemand jouw dag verpesten en koop de Happy Smiley Stropdas vandaag nog!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zwart Met Witte Stippen
  Skinny Stropdas Zwart Met Witte Stippen

  De zwarte stropdas met stippen is een fraaie strakke stropdas. Om het geheel een wat luchtigere uitstraling te geven is deze voorzien van witte stippen. Een mooi afgewerkte stropdas voor een schappelijke prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Wiet 'Cannabis'
  Carnaval & Feest Stropdas Wiet 'Cannabis'

  Speciaal voor alle mensen met een voorliefde voor de meest gewilde plant van de wereld is hier de Wiet Stropdas van Koning Stropdas. Niks geen gedoogbeleid, de Wiet Stropdas mag overal LEGAAL gedragen worden. Dus verruim je…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Grijs Effen
  Skinny Stropdas Grijs Effen

  De grijze skinny stropdas is een fraai afgewerkte stopdas en kan vanwege zijn neutrale karakter gecombineerd worden met meerdere kledingstijlen.

  ∙ Type : Skinny tie
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester

  GRIJZE…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Bruin Effen
  Skinny Stropdas Bruin Effen

  Met zijn warme uitstraling is de bruine skinny stropdas een absolute blikvanger. Net afgewerkt en geschikt voor een donkere garderobe.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester

  BRUINE SKINNY…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Luipaard
  Carnaval & Feest Stropdas Luipaard

  Je hebt werkpaarden en je hebt sierpaarden. Ben jij echter iemand die het vertikt om van de bank af te komen, ben jij liever lui dan rijk? Dan is de Luipaard Stropdas van Koning Stropdas echt iets voor jou! Bestel hem vandaag nog…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Zilver Effen
  Skinny Stropdas Zilver Effen

  De zilveren skinny stropdas is één van de meest diverse stropdassen in de collectie van koning Stropdas. Bovendien geeft de zilveren skinny stropdas je een koninklijke uitstraling voor een royale prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Lichtroze Effen
  Skinny Stropdas Lichtroze Effen

  Met zijn lichte kleur zorgt de lichtroze skinny stropdas voor een frisse uitstraling. Netjes afgewerkt en een prima keuze voor in het voorjaar en de zomer!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Roze Effen
  Skinny Stropdas Roze Effen

  Met zijn volle kleur is de roze skinny stropdas een goede allround stropdas die geschikt is voor elke gelegenheid. Netjes afgewerkt en tegen een scherpe prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Donkerroze Effen
  Skinny Stropdas Donkerroze Effen

  De donkerroze skiny stropdas heeft een volle donkere kleur, dit maakt hem zeer geschikt om in de herfst en winter toch fris voor de dag te komen. Fraai afgewerkt en voor een zeer nette prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Oranje Effen
  Skinny Stropdas Oranje Effen

  De oranje stropdas is een must voor elke Nederlander. Geschikt voor elke gelegenheid van zakelijke bijeenkomsten tot een borrel op Koningsdag of een wedstrijd van het Nederlands elftal. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Valentijn Rood 'Love'
  Carnaval & Feest Stropdas Valentijn Rood 'Love'

  Voor iedereen die wel wat zelfvertrouwen kan gebruiken tijdens een date is hier de Valentijn Stropdas van Koning Stropdas. Deze opvallende rode stropdas met witte hartjes en de tekst 'Love' geeft je behalve zelfvertrouwen ook nog…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Rood Effen
  Skinny Stropdas Rood Effen

  Met zijn frisse uitstraling is de rode skinny stropdas een goede keus voor informele gelegenheden. Netjes afgewerkt en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Rood/Wit Gestreept 'Fine'
  Skinny Stropdas Rood/Wit Gestreept 'Fine'

  De rode stropdas met witte strepen is een stropdas van hoge kwaliteit. Erg opvallend vanwege zijn rode kleur, maar met een frisse uitstraling door de toevoeging van het wit. Goed te combineren met diverse stijlen en tegen een zeer…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Donkerrood Effen
  Skinny Stropdas Donkerrood Effen

  De donkerrode stropdas is vanwege zijn warme uitstraling de perfecte keuze voor bruiloften en familieaangelegenheden. Ook een goede keuze voor kerst! Je koopt hem nu tegen een schappelijke prijs.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas België
  Carnaval & Feest Stropdas België

  Een mooi gestreepte stropdas in de kleuren van de Belgische vlag. Geschikt voor nationale feestdagen, voetbalwedstrijden etc. Netjes afgewerkt en voor een net prijsje!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Paars Effen
  Skinny Stropdas Paars Effen

  De paarse skinny stropdas is een onopvallende stropdas die je toch voorziet van meer warmte dan bijvoorbeeld een zwarte stropdas. Dit maakt hem zeer geschikt voor zowel formeel als informeel gebruik.

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Blauw/Wit Gestreept 'Fine'
  Skinny Stropdas Blauw/Wit Gestreept 'Fine'

  De blauwe stropdas met witte strepen is een absolute parel in de collectie van Koning Stropdas. De das is van zeer hoge kwaliteit en te combineren met veel en uitlopende kledingstijlen. Dit alles voor een nette prijs!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Donkerblauw Effen
  Skinny Stropdas Donkerblauw Effen

  Deze donkerblauwe stropdas is een warme stropdas die allround gedragen kan worden. Netjes afgewerkt en passend in elke garbedrobe. En dat voor zo'n prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Barney Stinson Ducky Tie
  Carnaval & Feest Stropdas Barney Stinson Ducky Tie

  |Barney Stinson Ducky Tie|Gedragen en bekendgemaakt door Barney Stinson in de populaire sitcom; How i met your mother, nu in het assortiment van Koning Stropdas. De Barney Stinson Ducky Tie is verreweg de meest populaire stropdas…

  € 12,95
 • Skinny Stropdas Blauw Effen
  Skinny Stropdas Blauw Effen

  Een fraaie blauwe skinny stropdas die zowel formeel als informeel gedragen kan worden. Vanwege zijn neutrale blauwe kleur geschikt om te combineren met diverse kledingstijlen.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Lichtblauw Effen
  Skinny Stropdas Lichtblauw Effen

  De lichtblauwe skinny stropdas is een frisse stropdas die zeer geschikt is voor zomerse dagen. Netjes afgwerkt en te koop voor een schappelijk prijsje!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Champagne Effen
  Skinny Stropdas Champagne Effen

  In tegenstelling tot de meeste lichte stropdassen is de champagne skinny stropdas behalve voor informele aangelegenheden ook zeer geschikt voor formeel gebruik. Daarnaast misstaat hij zeker niet op ouderjaarsavond!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Dollar
  Carnaval & Feest Stropdas Dollar

  Speciaal voor alle mensen die geen miljonair zijn is er de Dollar Stropdas van Koning Stropdas. Ook zonder gevulde bankrekening kan je er in stijl bij lopen door de Dollar Stropdas vandaag nog online te bestellen!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Lichtgroen Effen
  Skinny Stropdas Lichtgroen Effen

  De lichtgroene skinny stropdas is een perfect voorbeeld van een goede lentestropdas. Met zijn frisse en warme uitstraling ga je perfect mee met de veranderende weersomstandigheden. Netjes afgewerkt en niet duur!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Groen Effen
  Skinny Stropdas Groen Effen

  Een mooie groene skinny stropdas die allround gedragen kan worden. Zowel in de zomer als in de winter geeft deze stropdas je een frisse uitstraling. Netjes afgwerkt en tegen een even nette prijs!

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Leger Camouflage
  Carnaval & Feest Stropdas Leger Camouflage

  Heb jij altijd al in een bos willen staan terwijl niemand zag dat je een stropdas om had? Koning Stropdas biedt je deze kans met de Gecamoufleerde Leger Stropdas. Niemand zal je nog aanzien voor een saaie zakenman zodra jij als…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Regenboog
  Carnaval & Feest Stropdas Regenboog

  Een mooi afgewerkte stropdas met alle kleuren van de regenboog. Zeker geen formele stropdas maar des te meer geschikt voor luchtige omstandigheden als feestjes etc.

  ∙ Type : Skinny stropdas
  ∙ Afmeting : 142x5 cm
  ∙ Materiaal…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Verfspetters
  Carnaval & Feest Stropdas Verfspetters

  Waarom zou je nog moderne kunst bekijken in een museum als je het ook om je nek kan knopen? Met de Verfspetters Stropdas van Koning Stropdas Laat jij aan iedereen je artistieke kant zien. Kijk wel uit dat je niet bij iemand aan de…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Zebra
  Carnaval & Feest Stropdas Zebra

  Hoor jij er niet echt bij, ben jij altijd het mikpunt van spot? Met de Zebra Stropdas van Koning Stropdas loopt er niemand meer over je heen. Bestel hem vandaag nog en laat aan iedereen zien dat jij op je strepen staat!∙ Type :…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Wit Met Zwarte Stippen
  Skinny Stropdas Wit Met Zwarte Stippen

  Een frisse witte stropdas, afgewerkt met zwarte stippen. Het wit in deze das zorgt voor een frisse uitstraling, de zwarte stippen geven het geheel een mooie dynamiek. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs!

  ∙ Type : Skinny…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Zwarte Pianotoetsen
  Carnaval & Feest Stropdas Zwarte Pianotoetsen

  'Sing us a song you're the piano man' het was een wereldhit van Billy Joel. Voor iedereen die altijd al heeft wilen schitteren achter de piano maar simpelweg talent tekort kwam, is er nu de Piano Stropdas van Koning Stropdas. Waan…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Speelkaarten 'Poker'
  Carnaval & Feest Stropdas Speelkaarten 'Poker'

  Geen geluk aan de pokertafel? Met de Poker Stropdas laat Koning Stropdas je niet in je hemd staan. Bestel de Poker Stropdas vandaag nog en bluf iedereen van tafel voor het spel überhaupt begonnen is!∙ Type : Skinny stropdas
  ∙…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Muzieknoten Wit
  Carnaval & Feest Stropdas Muzieknoten Wit

  Ben jij de vrolijke noot van de familie, zing jij op meer plekken dan onder de douche? Dan is de Muziek Stropdas van Koning Stropdas echt iets voor jou. Meld je vandaag nog aan bij je plaatselijke talentenjacht want met de Muziek…

  € 9,95
 • Skinny Stropdas Wit Effen
  Skinny Stropdas Wit Effen

  De witte skinny stropdas is een neutrale stropdas.Dit maakt hem geschikt voor elke gelegenheid. Het feit dat deze stropdas te combineren is met een zeer divers kledingaanbod maakt hem onmisbaar in elke garderobe!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Smiley
  Carnaval & Feest Stropdas Smiley

  Soms zegt een stropdas meer dan 1000 woorden. Dit geld zeker voor de Smiley Stropdas van Koning Stropdas. Waar je ook bent zul je mensen opvrolijken met je warme uitstraling. Zorg vandaag nog voor een vrolijke stemming door de…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas UK
  Carnaval & Feest Stropdas UK

  Groot Brittanië heeft afscheid genomen van de Euopese unie, maar wij niet van de Britten. Wij eren de Britten met de UK stropdas vanwege hun karakteristieke bussen, telefooncellen, taxi's en velen andere dingen die Groot…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Muzieknoten Zwart
  Carnaval & Feest Stropdas Muzieknoten Zwart

  Speciaal voor de vrolijke noot in de familie heeft Koning Stropdas een breed assortiment aan muziekstropdassen. De Zwarte Muziek Stropdas mag daar natuurijk niet in ontbreken. Voorzien van een vrolijk patroon witte muzieknootjes…

  € 9,95
 • Carnaval & Feest Stropdas Pianotoetsen Zwart
  Carnaval & Feest Stropdas Pianotoetsen Zwart

  Altijd al willen schitteren als pianist maar simpelweg geen talent? Met de Piano Stropdas van Koning Stropdas loop je er bij als een wereldster. Geef jezelf een ego boost en bestel de Zwarte Piano Stropdas vandaag nog!

  ∙ Type :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Bruin
  Kinderstropdas Geruit Bruin

  Vanwege zijn lichte kleur is deze geruite kinderstropdas goed te combineren met diverse outfits. Om de das om te kunnen doen kan gebruik gemaakt worden van de handige elastieke lus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Multicolor
  Kinderstropdas Geruit Multicolor

  Deze donkerblauwe kinderstropdas is voorzien van ruiten en strepen in diverse kleuren. De das is makkelijk in gebruik vanwege de innovatieve elastieke lus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Rood
  Kinderstropdas Geruit Rood

  Vanwege zijn rode kleur een opvallende kinderstropdas. De zwarte en witte tinten geven deze das veel dynamiek. Makkelijk in gebruik door de elastieke knooplus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Stippen Zwart/Wit
  Kinderstropdas Stippen Zwart/Wit

  Een mooie zwarte kinderstropdas met witte stippen. Voorzien van een handige elastieke lus om de stropdas om te doen.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  ZWARTE…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Gestreept Rood/Blauw
  Kinderstropdas Gestreept Rood/Blauw

  Een echt stijlvolle gestreepte kinderstropdas in de kleuren blauw en rood. Om de stropdas om te doen is deze voorzien van een handige knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Stippen Blauw/Wit
  Kinderstropdas Stippen Blauw/Wit

  Deze kinderstropdas heeft een mooie volle blauwe kleur, afgemaakt met een wit stippepatroon. Voorzien van een handige elastieke knooplus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Grote Stippen Blauw/Wit
  Kinderstropdas Grote Stippen Blauw/Wit

  Deze kinderstropdas is voorzien van een fris wit stippelpatroon op een mooie blauwe achtegrond. Tevens voorzien van een handige elastieke lus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Lichtblauw
  Kinderstropdas Geruit Lichtblauw

  De klassieke stropdas in kinderformaat, voorzien van elastieke lus. Deze lichtblauwe variant is voorzien van zwarte blokken en zwart/witte strepen.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Stippen Rood/Wit
  Kinderstropdas Stippen Rood/Wit

  Een mooie opvallend rode kinderstropdas, voorzien van een fris wit stippenpatroon. Met handige elastieke lus zodat knopen overbodig is!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Geruit Zwart/Wit
  Kinderstropdas Geruit Zwart/Wit

  Een mooie zwart/witte kinderstropdas in klassiek ruitjespatroon. De stropdas is tevens voorzien van een handige knooplus. Dit maakt knopen overbodig.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Rood Effen
  Kinderstropdas Rood Effen

  Een fraaie rode effen kinderstropdas voorzien van een makkeijke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  RODE EFFEN KINDERSTROPDAS ONLINE BESTELLEN?∙…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Roze Effen
  Kinderstropdas Roze Effen

  Door zijn roze kleur is dit een erg frisse effen kinderstropdas. Met handige elastieke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  ROZE EFFEN KINDERSTROPDAS…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Groen Effen
  Kinderstropdas Groen Effen

  De groene effen kinderstropdas heeft een frisse uitstraling en is makkelijk te gebruiken door de handige elastieke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Blauw Effen
  Kinderstropdas Blauw Effen

  Een mooie donkerblauwe effen kinderstropdas. Voor het gemak voorzien van een innovatieve elastieke knooplus!

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12 jaar

  BLAUWE EFFEN…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Zwart Effen
  Kinderstropdas Zwart Effen

  Een neutrale zwart effen kinderstropdas. De stropdas is voor gebruikersgemak voorzien van een handige elastieke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal : Polyester
  ∙ Leeftijd : Tot 12…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Lichtblauw Effen
  Kinderstropdas Lichtblauw Effen

  Deze lichtblauwe effen kinderstropdas brengt een erg zomerse uitstraling met zich mee. Om de stropdas te 'knopen' is deze voorzien van een elastieke knooplus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Wijnrood Effen
  Kinderstropdas Wijnrood Effen

  ​De wijnrode effen kinderstropdas is een prima keuze voor een chique aangelegenheid. Voorzien van een handige elastieke lus om het gebruik makkelijker te maken.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5 cm
  ∙ Materiaal :…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Oranje Effen
  Kinderstropdas Oranje Effen

  De oranje effen kinderstropdas is één van de meest veelzijdige kinderstropdassen en kan voor diverse gelegenheden gebruikt worden. Ook is de oranje das voorzien van een handige lus zodat deze gemakkelijk omgedaan kan…

  € 9,95
 • Kinderstropdas Paars Effen
  Kinderstropdas Paars Effen

  Deze paarse effen kinderstropdas is donker maar heeft tegelijkertijd toch een frisse uitstraling. Om de das om te doen kan gebruik gemaakt worden van de handige elastieke lus.

  ∙ Type : Kinderstropdas
  ∙ Afmeting : 27x6.5…

  € 9,95
© 2015 - 2019 Koningstropdas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel