Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws van Koning Stropdas!


12-10-2017 - Kerstcollectie 2017 beschikbaar!

Ja we zijn vroeg! En ja we hebben al zin in de Kerst! Omdat onze Kerstdassen vorig jaar nog harder gingen dan de Kerstman op zijn ar, hebben we extra vroeg en extra veel Foute Kerst Stropdassen ingeslagen. Maar er is meer.. we hebben dit jaar ook een collectie heuse Kerst vlinderdassen.  Kerstboompje, zuurstokje, kerstmannetje. Waar je ook voor gaat, je bent zeker de foutste aan het diner!

11-3-2017 - Nu ook foute sokken in het assortiment!

De Koning heeft zich weer eens nuttig gemaakt en zorgt nu ook voor warme voeten! En warme voeten wil je natuurlijk ook in stijl, daarom heeft de Koning een verbond gesloten met Happy Socks. Je kunt dus voortaan naast je foute das of vlinderstrik ook met vrolijk foute sokken rondlopen! Bekijk nu de collectie op de website.

10-12-2016 - Nieuwe modellen online!

Vandaag hebben we 18 nieuwe modellen stropdassen aan onze collectie toegevoegd. We hebben weer de foutste prints voor je verzameld, zodat je ook na de feestdagen er weer op en top fout bij kunt lopen. Bekijk ze snel op de website!
 

7-12-2016 - Inkoop carnavalsstropdassen gestart

Chef inkoop is al druk in de weer met de inkoop van de carnavalscollectie. Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het zo ver. Hoewel we al een grote collectie van foute dassen aanbieden, willen we met het oog op Carnaval je een nog groter aanbod brengen, zodat je er altijd superfout bij kunt lopen!

We verwachten in de loop van deze maand de modellen aan de website toe te voegen. We houden je op de hoogte!

 

1-11-2016 - Kerststropdassen nu te bestellen bij de Koning

Ho Ho Ho, Sinterklaas is nog niet eens het land binnen en je kunt bij ons al Kerst Stropdassen inslaan? Jazeker! Want met je outfit voor de Kerst kun je niet vroeg genoeg beginnen. We hebben de foutste stropdassen voor je geselecteerd, zodat je sowieso gaat opvallen tijdens het Kerstdiner. De modellen zijn scherp geprijst en we verwachten dan ook dat ze snel uitverkocht zullen zijn. Wees er dus gauw bij en bestel jouw foute Kerst stropdas bij Koningstropdas.nl!

Update: 4-12-2016 De Kerst Stropdas Sneeuwpop is helaas al uitverkocht. Het succes van de sneeuwpop was groter dan de chef inkoop had kunnen dromen. Hierdoor moeten we je helaas teleurstellen. We hebben nog wel 5 andere foute modellen op voorraad, en we zullen je plechtig beloven dat we volgend jaar meer sneeuwpoppen gaan inkopen!

 

1-10-2016 - Volg nu al het nieuws op deze pagina

Vanaf deze maand gaan we je regelmatig voorzien van nieuwsflitsen over Koning Stropdas. Dit kan gaan over aanbiedingen, nieuwe modellen, of gewoon over de Koning zelf. Houd deze pagina dus in de gaten!

© 2015 - 2018 Koningstropdas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel